Loading...
Valmennukset 2017-01-05T12:12:11+00:00

Löydä oma juttusi

Nauti liikunnasta ja voi paremmin

PERSONAL TRAINING

Valitsemalla minut henkilökohtaiseksi valmentajaksesi, saat osaavaa ja ammattimaista opastusta. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti realistisella aikataululla. Samalla opit uusia asioita kehostasi ja sille sopivista harjoittelumetodeista. Lisäksi saat eväät elämäntapamuutokseen, mikäli sellaiseen olisi tarvetta. Räätälöin kaikki Personal Training- paketit aina jokaisen asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja ominaisuuksien pohjalta. Harjoitustapaamiset voidaan toteuttaa tarpeiden mukaan joko toimistolla, kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai vaikka lähimetsässä. Ruokavaliossa huomioin aina asiakkaan elämäntilanteen, ja kunkin ruokavalio rakennettaan sellaiseksi, että sitä on helppo noudattaa omassa arjessa. Syöminen ei saa perustua kietoihin ja rajoituksiin, vaan ruuasta pitää voida nauttia.

Alkukartoitus: Palvelujen tarjonnan esittely ja henkilökohtainen haastattelu, jossa kartoitetaan taustat, tarpeet, tavoitteet, terveydentila ja mahdolliset rajoitteet. Alkukartoituksen pohjalta suunnitellaan asiakkaalle henkilökohtainen tarjous.

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelua hyödynnetään osana kotiharjoittelua. Kahvakuula eli girya on venäläinen voimailuväline. Nykymuotoisen kahvakuulan alkuperän väitetään olevan peräisin Neuvostoliitosta, jossa kuulan esimuoto on toiminut viljapunnuksena. Armeijan edullisena ja monipuolisena kuntoiluvälineenä kahvakuula on palvellut sotavarustelun aikakausina lähes päivittäisenä harjoitteluvälineenä. Nykypäivänä kahvakuula on suosittu harjoittelumuoto juuri sen monipuolisuuden vuoksi: se kehittää lihasvoimaa, hapenottokykyä, liikkuvuutta ja erityisesti räjähtävää voimaa. Kahvakuula on loistava harjoittelumuoto, mutta se edellyttää oikeanlaista tekniikkaa, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista.

TRX

TRX on kannettava harjoitusväline, joka syntyi olosuhteiden pakosta Yhdysvaltojen Merijalkaväessä vanhan jujutsuvyön ja laskuvarjon jäänteiden yhdistelmästä. TRX on jo vakiinnuttanut asemansa huippu-urheilijoiden keskuudessa myös Suomessa. Se tarjoaa johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet lähtötasostasi riippumatta. TRX:llä voi treenata kuka tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. TRX on kätevä harjoitusmuoto myös kotitreeneissä, koska hihnat saa kiinnitettyä oveen ”oviankkurilla”.

BODY WEIGHT TRAINING

Oman kehon painolla harjoittelu on nyt suositumpaa kuin koskaan. Harjoittelumuodossa vastuksena käytetään oman kehon painoa. Opit rakentamaan voiman sisältä ulospäin ja hallitsemaan kehosi coren paremmin.

SYVÄVENYTTELY

Dynaamisella syvävenyttelyllä ja oikeaoppisella hengityksellä parannat vartalosi muotoa ja mallia. Kun lisäät kehon liikkuvuutta, notkeutta ja keskikehon voimaa, tasapainotat samalla koko kehon. Näin parannat myös aineenvaihduntaa ja saat tukea painonpudotukseen ja painonhallintaan. Vältyt myös loukkaantumisilta, kun kireydet vapautuvat ja lyhentyneet lihakset pidentyvät. Liikumme luilla, mutta jokaista luuta tukee ja liikuttaa jokin lihas. Kun vaikkapa lonkankoukistajalihakset ovat lyhentyneet, kireät lihakset vaikuttavat lantion ja selän asentoon, ja vetävät näin selkää pois sen neutraalista asennosta.

PILATES

Pilates on 1900-luvun alussa Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Menetelmä tuli tunnetuksi alun perin 1900-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa erityisesti filmitähtien keskuudessa heidän kuultua sen olevan lihaskuntoa kasvattava menetelmä joka tekee vartalosta sopusuhtaisen. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helppoa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Pilates soveltuu aina aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Tanssijat ja urheilijat käyttävät pilatesta myös loukkaantumisista toipuessaan. Pilateksen avulla vahvistat keskivartaloasi, saat voimaa, kestävyyttä, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston.

PIENRYHMÄVALMENNUS JA PARIVALMENNUS

Pienryhmävalmennus soveltuu kaikille, oli kyseessä sitten työporukka, perhe tai kaveriporukka. Parivalmenuksessa voit treenata ystävän tai puolison kanssa. Kustannustehokkuuden lisäksi yhdessä treenaaminen on hauskaa ja motivoi sinua venymään parhaimpaasi. Pienryhmävalmennuksissa ryhmäkoko on max. 10 henkilöä. Valmennus toteutetaan samalla periaatteella kuin Personal training, mutta pienryhmässä.  Valmennus voi tapahtua vaikka kuntosalilla, urheilukentällä, työpaikallanne tai puistossa/meren rannalla. Toteutan valmennukset valitsemallanne paikalla tai voin auttaa paikan etsimisessä.

YRITYSLIIKUNTA JA HYVINVOINTIPÄIVÄT

Räätälöin liikuntapalveluja juuri teidän yrityksenne tai työyhteisönne tarpeisiin. Kuntotestit, kuntosaliharjoitteluryhmät, painonhallintaryhmät, ryhmäliikunta, ravintoluennot ja taukojumppa työpäivien aikana ovat osa yrityksille tarjoamistani palveluista. Hyvin suunniteltu ja toteutettu yritysvalmennus antaa yrityksellenne monia hyötyjä: sairauspoissaolot vähenevät, henkilökemiat paranevat, yleinen ilmapiiri puhdistuu, henkilöstön jaksaminen paranee, tuloksellisuus tehostuu ja kassavirta paranee. Kokonaisuudessaan yrityksen tuottavuus nousee ja työntekijöiden vaihtuvuus vähenee. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liikuntapäivästä, tapahtumasta tai ryhmäliikuntatunnista.

MEET ME WITH MY PERSONAL TRAINER

Järjestä erilainen asiakastapaaminen. Kutsu asiakkaasi liikunnalliseen tapaamiseen. Palaveeratkaa asioista rennommin samalla kun laitan teidät liikkumaan. Liikkuessa luovuus paranee ja tapaamisesta tulee erilainen business meeting. Vaihtoehto neukkarissa istumiselle!

RAVINTO-OHJAUS JA -VALMENNUS

Ravinto-ohjauksella ja -valmennuksella opastan sinua ymmärtämään kuinka uudet ruokailutottumukset ja -tavat voivat muuttaa elämisen laatua todella paljon sekä parantaa vireystasoasi. Ravintovalmennuksen tavoitteena on saada aikaan pysyvä muutos. Otan huomioon asiakkaan arjen, ja ruokavalio rakennetaan aina niin että sitä on mahdollisimman helppo noudattaa. Henkilökohtaisen ravintovalmennuksen hinta määräytyy tapaamisten määrästä, sisällöstä ja valmennuskauden kestosta.
 Valmennukseen kuuluu alkuhaastattelu, tavoitteiden kartoitus, kehon mittojen ottaminen, ruokapäiväkirjan täytön ohjeistus, ruokapäiväkirjan analysointi, muutokset ja vinkit, henkilökohtainen ravinto-ohjelma, ruokaohjeet ja reseptit, tapaamiset ja seuranta sekä sähköposti- ja puhelin konsultaatio.

“Hannan kyky kohdata asiakkaat yksilöinä ja panostaa treenattavien erityistoiveisiin ja tarpeisiin takaa sen, että valmennuksesta ei tule ”perinteistä” diettailua vaan kyse on aidosta elämänmuutoksesta, jossa liikunta- ja ruokarutiineista tulee osa arkea.”
- Eeva -
“Hannan kanssa treenatessa on aina hyvä tekemisen meininki. Monipuolisuus niin ruokavalioissa kuin treeniohjelmissakin on hyvin huomioitu, näin tekeminen myös pysyy mielekkäänä.”
- Henna -
”Parasta Hannan valmennuksissa on niiden monipuolisuus ja vaihtelevuus. Työssä jaksamisen kannalta on tärkeää, että liikkuminen antaa enemmän kuin ottaa. Hanna on hyvä tsemppaamaan ja ylläpitämään motivaatiota ohjelmillaan. Erityistä plussaa Hannalle kehonhuollon merkityksen korostamisesta ja sisällyttämisestä treeneihin. Hannan kanssa on mukava treenata sekä yksin että työkavereiden kanssa!”
- Susanna -
”Hanna osaa jakaa innostustaan ja neuvoa niin, että maallikkokin ymmärtää. Hän osaa perustella ja olla tarpeeksi tiukka.”
- Katja -
”Kotitreenit Hannan kanssa olivat pelastus kolmen pienen lapsen äidille! Jokaisen viikon treeni oli erilainen ja vauva usein mukana painona. Hannalta sain lisäksi ohjeet nopeaan ja tehokkaaseen itsenäiseen harjoitteluun ja kaikessa otettiin huomioon synnytyksestä palautuminen. Hanna inspiroi minua liikkumaan ja pitämään näin huolen itsestäni!”
- Ulla -