Tunnit 2017-12-12T15:40:37+00:00

Kahvakuulatunnit kevätkausi 2018

Kahvakuula goes Functional tiistaisin klo 17.10-18.10

Erittäin tehokas, sykettä kohottava, rasvaa polttava ja hikinen tunti, jossa lihaksia ei päästetä helpolla. Kehon suorituskyky ja kestävyys vaativat sekä voiman että liikkuvuuden harjoittamista, jolloin oman kehon painolla tehtävät harjoitteet, kahvakuulaliikkeet ja syvien lihasten hallinta ovat avain parempaan kuntoon ja liikkuvuuteen sekä tehokkaampaan rasvanpolttoon! Tunti sisältää alkulämmittelyn ja treeniosuuden, jossa vastuksena käytetään omaa kehonpainoa, kahvakuulaa ja kuminauhoja. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Mukaan oma kahvakuula. Mattoja löytyy Kylätilasta ja ohjaaja tuo muut tarvittavat välineet.

Kevätkausi 8.1-15.5.2018 (tuntia ei 20.2 ja 1.5) 17 kertaa, Kumpulan Kylätila

Hinta 180 eur

Kahvakuula edistyneet sunnuntaisin klo 18.30-19.30, tunti on toistaiseksi loppuunmyyty, kysy vapautuvia paikkoja!

Enemmän lajia harrastaneelle, erittäin tehokas ja haastava tunti, jossa tiistain tunnin tapaan kohotetaan sykettä ja laitetaan rasva palamaan. Kehon suorituskyky ja kestävyys vaativat sekä voiman että liikkuvuuden harjoittamista, jolloin oman kehon painolla tehtävät harjoitteet, kahvakuulaliikkeet ja syvien lihasten hallinta ovat avain parempaan kuntoon ja liikkuvuuteen sekä tehokkaampaan rasvanpolttoon! Tunti sisältää alkulämmittelyn ja treeniosuuden, jossa vastuksena käytetään omaa kehonpainoa ja kahvakuulaa.

Kevätkausi 7.1-13.5.2018 (tuntia ei 28.1, 25.2 ja 1.4) 16 kertaa

Hinta 170 eur

Pilates-, Dynaaminen syvävenyttely, Cross -toiminnallisen harjoittelun tunti

Tällä hetkellä muita avoimia tunteja ei kahvakuulan lisäksi ole. Pidän ym. tunteja yrityksissä ja yksityisille ryhmille. Kysy vapaita aikoja ja  pyydä tarjous työpaikallesi ryhmäliikuntatunneista. Tai löytyykö taloyhtiössänne yhteinen liikuntatila? Kahvakuula-, Pilates-, dynaamisen syvävenyttelyn- ja toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun tunnit on mahdollista toteuttaa myös taloyhtiön porukalla.

“Hannan kahvakuulatunnit ovat monipuolisia ja toista samanlaista tuntia ei ole. Tunneilla Hanna on tarkka siitä että kaikki tekevät liikkeet puhtaasti, oikealla tekniikalla.”
- Henna -
”Aivan mahtavaa rääkkiä. Hanna saa puristettua irti kaiken mitä kropasta lähtee. En halua missata yhtäkään tuntia. Viikon must meno!”
- Virpi -
”Helppoa ja tehokasta. Monipuolinen koko kropan hyvä rääkki. Ihana ohjaaja!”
- Jarna -
”Todella tehokkaita kahvakuulatunteja. Ilahduttavaa huomata muutoksia kropassa vielä näin keski-ikäisenä!”
- Minna -
”Kahvakuulatunnit ovat selkäni pelastus. Hyvä ohjaus ja vaihtelevat tunnit”
- Sanna -
”Iloinen ja reipas Hanna saa sinut ylittämään itsesi! Ja sai minut saavuttamaan tavoitteeni!”
- Kimmo -
”Olen oppinut oikean hengitystekniikan. Kiitos Hannan!”
- Susanna -
”Mahtava meininki. Vaikka oma kunto ei ole kummoinen, tunti innostaa yrittämään ja jotenkin sitä jaksaa painaa kun Hanna on niin hyvä motivoimaan ja innostamaan!”
- Krista -
”Tunneilla on reipas, innostunut ja sporttinen fiilis. Vahva suositus Hannan tunneille!”
- Johanna -
”Monipuoliset ja ihanan haastavat tunnit! Paras harrastus!”
- Katja -