Loading...
Hanna 2018-05-22T07:41:09+00:00

Personal Trainer

Tervetuloa kotisivuilleni.

Nimeni on Hanna Antti-Poika. Olen Personal Trainer ja kehonhallinnan ammattilainen. Vaihdoin rahoitusalalta hyvinvointiin vuonna 2010, työskenneltyäni toimistossa kaksitoista vuotta. Olen lisensioitu Personal Trainer, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, kahvakuula- sekä ravinto-ohjaaja (T4U) ja TRX yksilö- ja ryhmäliikuntaohjaaja. Olen suorittanut myös Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates ohjaajakoulutukset. Valmennan jämäkällä otteella niin naisia kuin miehiäkin.

Haluan lähestyä valmennettavaa kokonaisvaltaisesti. Vahvuuteni treenarina on kehonhuollon, palautumisen ja levon merkityksen ymmärtäminen ja niiden suhteuttaminen harjoitteluun. Treenitapaamisissa jokainen treeni on erilainen ja sinulle suunniteltuja ohjelmia voit taas tehdä itsenäisesti. Ruokavaliopuolella autan sinua löytämään monipuolisen tavan syödä. Sen sijaan että keskittyisimme kalorien laskemiseen, kieltoihin tai ehdottomuuteen, voimme keskittyä siihen miten voit valmistaa maukasta ruokaa terveellisesti. Ruoka on ihana asia ja siitä pitää nauttia, myös silloin kun pudotetaan painoa. Vuosien kokemus toimistotyöstä ja lapsiperheen arjen pyörittämisestä on antanut paljon kokemusta valmennustyöhön, ja siihen kuinka sovittaa harjoittelu kiireisen ihmisen arkeen.

Lisää minuun ja valmennusfilosofiaani pääset tutustumaan blogini, Instagramin, Facebookin sekä Snapchatin, kautta. Uutta sisältöä tulee päivittäin.

”Change happens through movement and movement heals”
- Joseph Pilates -
”You become what you believe – not what you wish or want, but what you truly believe”
- Anonymous -
”If your spine is inflexibly stiff at 30, you are old. IF it is completely flexible at 60, you are young.”
- Joseph Pilates -
”Love yourself and be proud of everything that you do, even your mistakes. Because even mistakes mean you’re trying.”
- Anonymous -
”You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions and have a completely new body in thirty sessions.”
- Joseph Pilates -
”If your day didn’t include making someone smile you’re doing it wrong.”
- Anonymous -